Міжнародна науково-технічна конференція молодих вчених “GeoTerrace-2016” - Савчин, І.; Лозинський, В.; Досин, С.; Марусаж, Х.; Savchyn, I.; Lozynskyi, V.; Dosyn, S.; Marusazh, Kh.; Савчин, И.; Лозинский, В.; Досын, С.; Марусаж, Х. (My University, 2017)
Висвітлено роботу Міжнародної науково-технічної конференції молодих вчених “GeoTerrace-2016”, що відбулася 15–17 грудня 2016 р. в Інституті геодезії Національного університету “Львівська політехніка”.

The information on the International conference of young scientists “GeoTerrace-2016” which was held 15–17 December 2016 in Institute of Geodesy Lviv Polytechnic National University.

ОписанаработаМеждународнойнаучно-технической конференции молодых ученых “GeoTerrace-2016”, которая состоялась 15–17 декабря 2016 г. в Институте геодезии Национального университета “Львовская политехника”.
International conference of young scientists “GeoTerrace-2016”
Международная научно-техническая конференция молодых ученых “GeoTerrace-2016”
Keywords: конференція; Рада молодих вчених Інституту геодезії; 528.04