Функціонально-вартісний аналіз логістики складування підприємств АПК - Качуровський, С. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто теоретичні та практичні принципи застосування функціонально-вартісного аналізу на підприємствах АПК. Досліджено процес формування складу як технічної структурної одиниці, що входить до складу механізмів управління, та досліджено функціональні особливості керування витратами як складовою частиною аналізу підприємств. The article deals with theoretical and practical principles of application of functionallycost analysis in AIC enterprises. The process of warehousing creation is investigated, as a technical thing that enters the mechanisms of management, and the functional features of management charges are investigated, as a component part of analysis of enterprises.
Functionally-cost analysis of warehousing logistics of AIC enterprises
Keywords: функціонально-вартісний аналіз; логістична система; витрати; ресурси; матеріальний потік; логістика складування; functionally-cost analysis; logistic system; charges; material stream; warehousing logistics