Панорама фрагменту поля №3. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1986)
Панорама фрагменту поля №3. На світлині — могили Володимира Барвінського та Маркіяна Шашкевича та ряд інших поховань. Володимир Барвінський (25.02.1850-03.02.1883) — письменник, громадський діяч, публіцист, співзасновник товариства "Просвіта". Надгробок — пам'ятник, на вершині якого встановлено скульптуру дівчини зі смолоскипом у руках, яка символізує Матір-Просвіту, та хлопчика, який тримає лавровий вінок. Маркіян Шашкевич (06.11.1811-07.06.1843) — письменник, громадський діяч, голова "Руської трійці", священник УГКЦ. Надгробок — стела з барельєфом хреста та скульптурою дівчини, яка сидить на постаменті.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, панорами, Володимир Барвінський, Маркіян Шашкевич, "Руська трійця", товариство "Просвіта", поховання, могили.