Функціональна структура спецпроцесора вертикально-інформаційної технології та його компоненти - Гуменний, П. В.; Николайчук, Я. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Досліджено структурні схеми аналого-цифрових Розроблено структурну схему АЦП з кількістю компараторів 2k/2-2k/8, та структуру 4-канального адресного дешифратора. Реалізовано 8-бітовий спецпроцесор ВІТ. Research the structural device of the analog-to-digital converters in TDB Galois. The block diagram of the ADC with the number of comparators 2k/2-2k/8, and structure of 4-oh channel address decoder. Was developed 8-bit special processor.
Keywords: аналого-цифровий перетворювач; теоретико-числовий базис Галуа; спецпроцесор; analog-to-digital converters; TDB Galois; special processor