Метод підвищення живучості телекомунікаційної мережі - Князева, Н. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Показано актуальність питань аналізу та оцінки живучості телекомунікаційних мереж на підставі використання потокового підходу. Запропоновано ефективний обчислювальний алгоритм формування матриць максимальних міжполюсних потоків та мінімальних розрізів. Подано метод підвищення живучості мережі, сформульовано задачу реконфігурації мережі як задачу лінійного програмування. The relevance of the analysis and evaluation of telecommunication networks’ survivability based on the use of streaming approach is shown. An effective computational algorithm of matrix interpolar maximum flows and minimum cuts. The method of increasing the network survivability is present, network reconfiguration problem is formulated as a linear programming problem.
Keywords: живучість; телекомунікаційна мережа; максимальний потік; розріз; реконфігурація; показник; survivability; telecommunications network; the maximum flow; incision; reconfiguration; idicator