Синтез заданої кореляційної функції на основі комбінованого узагальненого гауссового імпульсу - Флейта, Ю. В.; Євсюк, М. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Розглянуто метод оптимального синтезу сигналів із великою відносною смугою або несинусоїдальних сигналів із заданими кореляційними функціями на основі комбінованого узагальненого гауссового імпульсу. Суть методу полягає у визначенні параметрів знайденої зваженої функції, на яку множиться узагальнений гауссів імпульс. Запропонований метод може бути застосований і до сигналів інших класів. Method of optimal synthesis of signals with wide relative band or non-sinusoidal signals with preset correlation functions on the basis of combined generalized Gaussian impulse is considered. The essence of the method lies in determination of the parameters of the found main function by which combined generalized Gaussian impulse is multiplied. The offered method may be applied to the signals of other classes.
Keywords: несинусоїдальні сигнали; гауссовий імпульс; non-sinusoidal signals; Gaussian impulse