Критерії та оцінка ефективності стратегії - Поплавська, Ж. В.; Ліманська, А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
На основі поєднання теоретичних підходів та практичних засад стратегічного менеджменту визначені основні елементи ефективної стратегії, названі загальні критерії оцінки її ефективності та обґрунтовано необхідність використання з цією метою карти стратегічних висновків. The main elements of effective strategy are explained on principles of combining of theory and practice of strategic management. The evaluation indexes of effectiveness of the strategy are proposed. The necessity of using of the balanced scorecard for measurement effectiveness of this strategy is proved.
Keywords: 658.6