Дослідження та аналіз роботи роторної дробарки з пружним кріпленням бил - Боровець, В. М.; Коруняк, П. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
На підставі розробленої математичної моделі методом числового експерименту досліджено роботу роторної дробарки з пружним кріпленням бил. За результатами проведених досліджень встановлені залежності та зроблені висновки щодо використання пружного кріплення бил у роторних дробарках. On a foundation of a designed mathematical model the method of numerical experiment investigates operation of a rotary crusher with a flexible mounting flapped. By results of the held studies established dependences and made deductions concerning usage of a flexible mounting flapped in rotary crushers.