Розрахунок параметрів об'єктів регулювання газопотоком - Михалевич, О.; П'янило, Я.; Притула, М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Для ізотермічного стаціонарного плину газу запропонований алгоритм розрахунку параметрів байпасних кранів.

The calculation algorithm for the parameters of bypass valves under isothermal stationery gas flow is proposed in the paper.
Keywords: 621.64.029