Політична соціалізація та роль комунікації в процесі навчання - Дубовик, Наталія Анатоліївна (Бадікова Н. О., 2015)
Розвиток комунікацій відіграє важливу роль у процесі політичної соціалізації. Вона сприяє створенню особистості нового типу, з особливою психологією та поведінковими реакціями.