Дослідження пошарової полімеризації трикомпонентних систем на основі термоеластопласту - Ван-Чин-Сян, Ю. Я.; Романюк, О. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Досліджено вплив інтенсивності світлового потоку і сумісності полімермономерної композиції на полімеризаційну здатність мономерів у товстих плівках. The work investigated the effect of the intensity of light stream and of the compatibility of polymer - monomerization compasition on the polymerization compatibility of monomers in stout films.