Про деякі аспекти укладання українсько-латинсько-анґлійського медичного енциклопедичного словника - Петрух, Любов; Головко, Ірина (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
У статті описані підходи авторів до укладання Українсько-латинсько-анґлійського медичного енциклопедичного словника. The article deals with the compile the Ukrainian-Latin-English Medical Encyclopedic Dictionarys.
Keywords: українська мова; латинська мова; англійська мова; медична термінологія; лексикографія; термінографія; Українсько-латинсько-англійський медичний енциклопедичний словник; Ukrainian language; Latin language; English language; medical terminology; lexicography; terminography; Ukrainian-Latin-English Medical Encyclopedic Dictionarys