Священники вищих чинів йдуть біля труни з тілом Патріарха Йосифа Сліпого. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1992)
Священники вищих чинів йдуть біля труни з тілом Патріарха Йосифа Сліпого.
Keywords: Львів, перепоховання Патріарха Йосифа Сліпого, процесія, священники, чин.