Holly caves in 3D - Kovtun, V.; Serebriannyy, Y. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Розглянуто використання технології наземного лазерного 3D сканування на території комплексу Київо-Печерської Лаври. Рассмотрено использование технологии наземного лазерного 3D сканирования на территории комплекса Киево-Печерской Лаври. The article is devoted to the technology of ground laser 3D scanning in the Kiev-Pechersk Lavra territory.
Священні печери в 3D
Священные пещеры в 3D
Keywords: laser scanning; Holy caves