Регенерація природного модифікованого морденіту як сорбенту сірководню в плазмохімічній технології водню та полімерної сірки - Знак, З. О.; Савчук, Л. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Досліджено вплив параметрів регенерації модифікованого природного морденіту, насиченого сірководнем, на швидкість та повноту десорбції сірководню. Influencing parameters of process of neogenesis modified natural mordenit, saturated hydrogen sulphide, on speed and entirety of desorbtion of hydrogen sulphide is investigated.