Аналіз об’ємного розподілу електромагнітного поля у дискретно-неоднорідному середовищі на основі хвилеподібних (wavelet) перетворень - Захарія, Й. А. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Для аналізу об’ємного розподілу напруженості електричного поля високої частоти у дискретно неоднорідному середовищі застосовано одновимірні хвилеподібні функції в поєднанні з методом інтегральних рівнянь.

A method of solving EFIE (electrical field integral equation ) for 3-D microwave field distribution in heterogeneous media by use of wavelets on interval [0,1] is proposed.
Keywords: 621.372.8