Вкладення коштів у банківські метали: сучасний стан та перспективи розвитку. - Мужеляк, М. М.; Желізняк, Р. Й. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Розглянуто та проаналізовано окремі елементи ринку банківських металів та його правове регулювання. Досліджено динаміку цін на золото, як основного банківського металу, та її вплив на формування ресурсної бази фінансово-кредитних установ.