Дослідження стабільності та вивчення розміру частинок водних емульсій епоксидованої ріпакової олії та епоксидованого етилалілетилакрилату - Олійник, Л. П.; Подоба, Ю. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Досліджено стабільність дисперсій наповнювача і стабілізатора. Визначено розмір частинок водних емульсій епоксидованої ріпакової олії та епоксидованого етилалілетилакрилату.Визначено оптимальні концентрації стабілізатора та епоксиду, які можуть адсорбуватися на наповнювачі і волокнах шкіри. Investigation stability dispersions fills and stabilizators. Define size particulars aqueous emulsions epoxidation ripak oil and epoxidationed ethulalilethulacrilate. Define optimal concentrations stabilizator and epoxides, what will can be adcorbtion on fills and fibres skin.