Моделі та методи формування інтегрованого контенту систем електронного бізнесу - Берко, А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто способи і можливості створення інтегрованих структур даних для зберігання інформаційного наповнення в гетерогенних системах електронного контент– бізнесу. Запропоновано формальні моделі та методи інтеграції структури, синтаксису та семантики різнорідних даних в системах електронного бізнесу.
Архітектура та компоненти комп’ютерних систем
Some ways and possibilities of integrated data model development for information storage of heterogeneous electronic content– business systems are considered in this paper. Formal models and methods of structure, syntax and semantic integration of data were proposed.