Визначення залишкових напружень у тонких пластинах з прямолінійними швами - Осадчук, В. А.; Палаш, Р. В. (Видавництво Державного університету "Львівська політехніка", 2000)
Запропоновано розв’язок задачі про визначення залишкових напружень для випадків прямолінійного скінченного чи нескінченного шва у тонкій пластині, які викликані заданим полем залишкових пластичних деформацій.