Особливості розроблення веб додатку для системи управління складським приміщенням - Ковалишин, М. Я.; Парамуд, Я. С.; Kovalyshyn, M.; Paramud, Y. (Видавництво Львівської політехніки, 2024)
У статті розглянуто особливості загального процесу проєктування системи управ- ління складським приміщенням, орієнтованої на максимальну ефективність його роботи. Основна увага приділена методам моделювання основних етапів функціонування системи для ефективної роботи основних операцій складу, а також детально оглянуто структуру бажаної бази даних, що слугувала б сховищем для зберігання різноманітних даних про товари, їх рух та операції над ними. Здійснено аналітичний огляд різних аналогічних рішень в царині управління складськими приміщеннями, описано їхні переваги та недоліки, які використані для формування функціоналу системи. Надано опис функціональних можливостей програмного забезпечення, що б забезпечило автоматизацію роботи складу, включаючи обробку отриманих замовлень, керування запасами та моніторинг змін між операціями. Це було досягнуто завдяки текстовому опису та реалізації діаграм різних нотацій, що найкраще доповнюють одна одну. Основні результати дослідження показують важливість впровадження якісного та сучасного вебдодатку для управління складськими приміщеннями для підвищення продуктивності, уникнення помилок та збільшення точності під час виконання операцій. Це допомагає скоротити час обробки замовлень на 30% завдяки автоматизації процесів і оптимізації інтерфейсу. Додатково система знижує операційні витрати на 15% завдяки автоматичному обліку та зменшенню помилок, а також покращує синхронізацію даних на 20%, забезпечуючи їхнє оновлення в реальному часі.

The article examines the overall process of designing and future development of a warehouse management system, which is being developed with a focus on improving its operational efficiency. The main emphasis was placed on modeling methods of key business processes to optimize the main operations of the warehouse, as well as a detailed review of the desired database structure, which would serve as a datastore for storing various data about goods, their movement, and operations involving them. Various alternative systems on similar topics were also reviewed, describing their advantages and disadvantages, from which the necessary functionalities of the systemcan be derived. Next, a description of the software's functional capabilities was provided, which ensured the automation of warehouse operations, including order processing, inventory management, and monitoring changes between operations. This was achieved through textual descriptions and the implementation of diagrams from various notations. The main results of the research demonstrate the importance of implementing a high-quality and modern web application for warehouse management to increase productivity, avoid errors, and ensure accuracy during operations.
Web application for warehouse management system
Keywords: вебдодаток; база даних; управління запасами; управління складом; business processes; database; inventory management; warehouse management; web application; UML; IDEF0; ER; 004.383; 004.9