Пристрій для визначення коефіцієнта тепловіддачі при гартуванні скло деталей підвісних - Качалін, В. І.; Маврін, О. І.; Возний, Б. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розроблено пристрій для вимірювання коефіцієнта тепловіддачі при гартуванні скляних ізоляційних деталей високовольтних ізоляторів. The device for a measurement of a transmission factor of heat for want of strengthening of glass isolation detailses of pendant high-voltage insulators is developed.