Технічні характеристики вхідного НВЧ-пристрою антенної решітки РЛС огляду простору - Семенюк, А. Й. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Запропоновано структуру побудови антенної решітки для РЛС кругового огляду простору. Проаналізовано технічні характеристики РЛС, на які істотно впливають параметри вхідних пристроїв НВЧ. Запропоновано шляхи зниження коефіцієнта шуму приймача та його захисту від потужних зондуючих сигналів. Сформовано технічні вимоги до вхідного пристрою. The array construction structure is proposed for the space surveillance radar system. The radar system technical characteristics, which are essentially influenced by the microwave input device parameters, have been analyzed. There are suggested the ways to decrease the receiver noise factor and protect it from power sounding signals. The input device specifications have been formed.
Keywords: антенна решітка; коефіцієнт шуму приймача; space surveillance; receiver noise factor