Дослідження бетонів для плит проїжджої частини з використанням методу акустичної емісії - Коваль, П. М.; Фаль, А. Є. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Розглянуто довговічність прогонових будов балочних залізобетонних мостів. Наведена методика проведення досліджень і представлено результати дослідження бетону для плит проїжджої частини з використанням методу акустичної емісії.