Економіко-математичне моделювання процесів розробки котлованів - Коцій, Я. Й.; Гоголь, М. М.; Чайковська, Р. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Наведено економіко-математичну модель розроблення котлованів із врахування складності їх геометрії, реалізовану за допомогою комп’ютерної програми Windows–Form–Application 3 в інженерній методиці вибору різних екскаваторних комплексів. The paper shows the mathematical model of economic development taking into account the complexity of the pits of their geometry is implemented using a computer program Windows–Form–Application 3 in engineering technique of choosing different excavation systems.
Keywords: економіко-математична модель; екскаваторні комплекси; mathematical model; excavation systems