Могила родини Воляків. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила родини Воляків. Надгробок — на низькому постаменті скульптура плакальниці, яка сперлась на обламану колону і в руках тримає вінок. Автор скульптури — Петро Козакевич.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, родина Воляків, скульптура, Петро Козакевич, Piotr Kozakiewicz, надгробок, могила.