Критерії ефективності інформаційних систем - Жежнич, П. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Проводиться аналіз критеріїв ефективності інформаційних систем, обгрунтовується їх доцільність, проводиться відповідна класифікація та визначаються методи їх оцінки.

Considers analysis of information system criteria efficiency. Their classification and estimation methods are proposed.
Keywords: 51.001.57; 681.142.2