3D computer modeling of chain transmission in metal and polymer design - Pilipenko, O. І.; Poluyan, A. V. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Представлено порівняльний аналіз результатів дослідження комп'ютерного 3D-моделювання ланцюгової передачі у металевому та полімерному виконанні за допомогою програмного комплексу SolidWorks. З аналізу графічних залежностей простежуються переваги застосування деталей з полімерних композитів порівняно з традиційними металевими деталями ланцюгової передачі. Comparative analysis of research results of 3D computer design modeling of chain transmission is in metal and polymer design by means of program complex SolidWorks are presented. From the analysis of graphic dependences advantages of traceable components of polymer composites as compared with conventional metal parts of chain transmission.