Методика інженерного розрахунку енергетичного роздільника для газорозподільчих станцій - Савченко, О. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Method of engineer calculation of energefic separator for gas distributive installations is presented in this article.
Keywords: 621.578 /088.8/