Визначення параметрів локалізації логістичного центру - Сорока, М. В.; Дриль, О. І.; Янковська, Л. А.; Шевців, Л. Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Висвітлено спробу верифікації і систематизації знань на тему організації та принципів локалізації логістичних центрів. Проаналізовано польський досвід у цій сфері, спираючись на логістичні витрати та перебіг головних транспортних коридорів, які проходять через Польщу. The article highlights the authors’ attempt to verify and systematization of knowledge about the organization and localization of the principles of logistics centers. Analysis of the Polish experience in this field, based on logistics costs and the progress of major transport corridors that pass through Poland.
Keywords: логістичний центр; транспортний коридор; трансєвропейська транспортна мережа TEN; logistics center; a transport corridor; Trans-European Transport Network (TEN)