Забезпечення безпеки осіб під час розслідування злочинів у сфері службової діяльності: проблеми правового регулювання - Ромців, Олена; Romtsiv, Olena; Ромцив, Елена (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Досліджено особливості забезпечення безпеки осіб під час розслідування злочинів у сфері службової діяльності в умовах перешкоджання розкриттю цих протиправних діянь з боку зацікавлених суб’єктів та проблеми їхнього правового регулювання.

The article investigates the safety features people in the investigation of crimes in the sphere of official activity in terms of counteraction the process of disclosure of illegal acts on the part of stakeholders and issues of legal regulation.

Статья посвящена исследованию особенностей обеспечения безопасности лиц при расследовании преступлений в сфере служебной деятельности в условиях препятствования процесса раскрытия данных противоправных действий со стороны заинтересованных субъектов и проблемам их правового регулирования.
Ensuring the safety of people in the investigationof crimes in the sphere of official activity in terms of counteraction: problems of legal regulation
Обеспечение безопасности лиц при расследовании преступлений в сфере служебной деятельности в условиях противодействия: проблемы правового регулирования
Keywords: злочин; службова діяльність; протидія; розслідування; забезпечення безпеки; crime; official activity; counteraction; investigation and security services; преступление; служебная деятельность; противодействие; расследование; обеспечение безопасности; 343.985.7