Спосіб визначення фокусної віддалі цифрових неметричних знімальних камер - Глотов, В.; Пащетник, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Описано спосіб визначення фокусної віддалі неметричних цифрових камер. Особливістю способу є уніфікаційність; застосування комплексу геодезичних приладів та пристроїв, що дає змогу розв'язати поставлену задачу без використання номенклатурного обладнання. Представлен способ определения фокусного расстояния неметрических цифровых камер. Особенностью способа является унификация - применение широко роспространенных геодезических приборов и устройств, что позволяет решить поставленную задачу без использования номенклатурного оборудования. In proposed paper presents of determination of the digital unmetrical survey camera focal distances. The special feature is the way of unification - are used of common surveying geodetic instruments and devices that allows to solve the task without the use of equipment nomenclature.
Способ определения фокусного расстояния цифровых неметрических съемочных камер
The method of determining of the focal length of digital unmetrical survey camera
Keywords: фокусна віддаль; цифрові неметричні знімальні камери