Кількісні методи в прогнозуванні запасів матеріально-технічних ресурсів - Потапова, Н. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Проаналізовано і систематизовано методи прогнозування параметрів логістичних процесів. Автор досліджує питання побудови прогнозів обсягів запасів матеріально- технічних ресурсів промислових підприємств Вінницької області та визначення точкових і інтервальних оцінок параметрів моделей з метою розрахунків страхових резервів. The analysis is made and the predicting methods were systematized in the sphere of the logistic process parameters. The author researched the problems connecting with the forecast of technical supply of the industrial enterprises in Vinnytsia region, besides we delt with drop and interval marks of the model’s parameters in order to calculate insuarance reserve.