Міжконфесійний трансморфізм у сакральній архітектурі Волині - Ричков, П. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Визначено зміст, витоки, способи реалізації і практичні наслідки архітектурного трансморфізму в історії сакрального будівництва на Волині, зумовленого змінами конфесійної приналежності християнських храмів. There are defined the contents, the sources, ways of implementation and practical results of architectural transmorphism in the history of sacral construction in Volhynia, caused by the changes of Christian churches confessional belonging.
Keywords: храмобудуванням, ідентичність, церква, костел, монастир.; архітектурний трансморфізм; ідентичність; церква; костел; монастир