Функціональні перетворювачі рекурентного типу на комутованих конденсаторах для систем енергообліку - Мичуда, Л. З.; Мичуда, З. Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розроблено новий тип функціональних перетворювачів на комутованих конденсаторах, що діють за рекурентним алгоритмом. Описано принцип їх дії та структуру. Оцінено функціональні можливості. The paper developed a new type of functional switched-capacitor converters, which operate at a recurrent algorithm. We describe the principle of action and structure. The evaluation of functionality.