Інтегральні нерівності в теорії рівнянь гіперболічного типу з імпульсним збуренням - Массалітіна, Є. В.; Кільчинський, О. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Знайдена інтегральна оцінка для функції двох змінних, що задовольняє рівняння гіперболічного типу та отримує імпульсні збурення як дискретного, так і неперервного характеру на заданих кривих. Найдена интегральная оценка для функции двух переменных, удовлетворяющей уравнению гиперболического типа и получающей импульсные воздействия как дискретного, так и непрерывного характера на заданых кривых. Integral estimation for function of two variables which satisfies the equation of hyperbolic type and receives impulse perturbations both discrete and continuous character on given curves is founded.
Интегральные неравенства в теории уравнений гиперболического типа с импульсным воздействием
Іntegral inequalities in the theory of equation of hyperbolic type with impulse perturbation
Keywords: інтегральні нерівності; рівняння гіперболічного типу; імпульсні збурення; интегральные неравенства; уравнения гиперболического типа; импульсные воздействия; integral inequalities; hyperbolic equation; impulse perturbation