Класифікаційний аналіз інформації в експертних системах для оцінки захищеності корпоративних мереж зв’язку - Полуектова, Ольга (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
В роботі запропоновано застосовувати алгоритм дина- мічного класифікаційного аналізу як інструмент обробки інформації, що отримується експертною системою для оцінки захищеності корпоративних мереж зв’язку (КМЗ).
Keywords: корпоративна мережа зв’язку; експертна система; алгоритм динамічного класифікаційного аналізу; множина об’єктів