Від техніко-економічного до еколого-економічного моделювання ресурсозбереження - Семенюк, В.; Семенюк, В.; Камбург, В.; Венгржановська, В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Показано необхідні та достатні умови переходу від техніко-економічного до еколого-економічного моделювання ресурсо- та енергозбереження

We are show questions of wanting from technical-economics to ecologyeconomics models power and resource abilities.
Keywords: 504; 658.562