Міцність та деформативність залізобетонних балок прямокутного перерізу, посилених композитним матеріалом - Барабаш, В. М.; Ільницький, Б. М.; Шевчик, А. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Досліджено залізобетонні балочні конструкції, посилені композитними матеріалами фірми SIKA.