Методика вибору оптимальних мастильно-охолоджувальних рідин для обробки металів різанням - Свізінський, Василь (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2020)
Розглянута методика та наведені результат експериментального вибору мастильно-охолоджуючих рідин (МОР) для процесу свердління корозійно- та кислотостійкої сталі 12Х18Н10Т. Наведені рекомендації для практичного застосування отриманих результатів.
Keywords: 621.9.025.011