Миколі Олександровичу Трюхану – 75 - Карпінський, Ю.; Пащенко, В.; Karpinskyi, Yu.; Pashchenko, V. (Видавництво Львівської політехніки, 2025)
Висвітлено наукову, виробничу і громадську діяльність відомого фахівця-картографа М. О. Трюхана.

The activities of famous specialist are highlighted.
The 75th annivessary of Mykola Triukhan