Особливості управління витратами машинобудівного підприємства на засадах системного підходу - Партин, Г. О.; Ясінська, А. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Розкрито особливості управління витратами на засадах системного підходу, проаналізовано елементи системи управління витратами та розроблено схему взаємозв’язків підсистем управління витратами машинобудівного підприємства. The features of management charges are exposed on principles of approach of the systems, analysed elements of control system by charges and the chart of vzaemozvyazkiv subsystems of management of machine-building enterprise charges is developed.
Keywords: управління витратами; машинобудівне підприємство; management charges; machine-building enterprise