Математична модель теплової ефективності приміщення з показником якості теплопостачання - Микийчук, Б. М.; Яцук, В. О. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2010)
Розглянуто математичну модель теплової ефективності приміщення на основі рівняння теплового балансу та показника якості теплопостачання. In this article the mathematical model of thermal efficiency of apartment is considered on the basis of equalization of thermal balance and index of quality.