Дослідження захищеності каналів зв’язку на основі технології розширення спектра - Родін С. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Досліджена захищеність каналів зв’язку на основі технології розширення спектра. Описано тип навмисних завад та їх вплив на передавач. Досліджено вплив навмисних завад, таких як: широкосмугові, вузькосмугові, тонові, імпульсні, ретрансляційні на захист каналів зв’язку на основі технології розширення спектра.This paper is dedicated to research security of communication channels based on spread-spectrum technology. А brief description of types of intentional interference and their impact on the signal transmitter were given. Effect of various intentional interference, such as broadband, narrowband, tone, impulsive and repeat-back on security of communication channels based on spread-spectrum technology was researched.
Keywords: розширення спектра; канал зв’язку; захищеність; сигнал; завада; шум; spread-spectrum; communication channel; security; signal; interference; noise