Метаантропологічна методологія права - Сливка, С. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
У статті досліджено процес формування метаантропологічної методології права. Розглянуто антропологічний зміст методології, вплив зовнішнього середовища, індивідуальні зусилля у формуванні правової методології права. В статье исследуется процесс формирования метаантропологичнои методологии права. Рассматривается антропологический содержание методологии, влияние внешней среды, индивидуальные усилия в формировании правовой методологии права. The article examines the process of forming metaantropologichnoi right methodology. Consider the anthropological content of the methodology, the impact of the external environment, individual efforts in the formation of the legal rights of the methodology.
Метаантропологическая методология права
Metaanthropological methodology of law
Keywords: метаантропологічна домінанта методології права; правові установки; правова методологія; антропологія методології; методологічний зріз; закон; макромислення; мікровсесвіт; метаантропологична доминанта методологии права; правовые установки; правовая методология; антропология методологии; методологический срез; закон; макромислення; микровселенной; metaantropologichna dominant methodology of law; the legal setup; legal methodology; anthropology; methodology; methodological section of the law; makromislennya; microuniverses