Особливості комунікацій при реалізації функцій контролювання та регулювання діяльності виробничого підприємства - Босак, А. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Запропоновано підхід до виділення стадій комунікацій, що супроводжують контролювання та регулювання діяльності виробничого підприємства. Розроблено графічні моделі комунікацій для функцій контролювання та регулювання. Сформовано підхід до визначення оптимальної кількості елементарних комунікацій у межах окремих функцій менеджменту. In the article approach to the separation of communications stages, accompany checking and regulation of production enterprise activity is offered. Graphic communication models for functions of checking and regulation are designed. Approach to the determination of optimum amount of elementary communications within separate functions of management is formed.