Аналіз тенденцій розвитку фінансових ринків за допомогою економіко-математичного моделювання. - Логвін, К. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Сталий розвиток української економіки є неможливим без активного розвитку фінансових ринків, в першу чергу ринків строкових інструментів. У тезах розглянуто один з аспектів системи фінансових ринків — взаємний зв'язок між ними. Методика аналізу взаємних міжринкових зв'язків може стати основою для розробки як менеджерами компаній - учасників ринку, так і державними операторами фондового ринку стратегії стабілізуючого впливу на ринки строкових інструментів. Використаний економіко-математичний апарат дає змогу більш ефективно прогнозувати стан ринків та дії його учасників.
Keywords: аналіз; розвитку; ринків