Розвиток ТзОВ СП "РосанПак" шляхом впровадження ефективної стратегії інтернет-маркетингу - Асауляк, Нікіта Юрійович; Asauliak, Nikita Yuriiovych (Національний університет "Львівська політехніка", 2024)
Асауляк Н.Ю., Косовська В.В. (керівник). Розвиток ТзОВ СП «РосанПак» шляхом впровадження ефективної стратегії інтернет-маркетингу. Бакалаврська кваліфікаційна робота. – Національний університет «Львівська політехніка», Львів, 2025. У роботі розглядається стратегія розвитку підприємства ТзОВ СП «РосанПак» через запровадження ефективної моделі інтернет-маркетингу з використанням сучасних цифрових технологій. Актуальність дослідження обумовлена стрімким зростанням ролі електронної комерції в діяльності підприємств пакувальної галузі, необхідністю розширення клієнтської бази, виходу на нові ринки та підвищення ефективності маркетингових процесів. У дослідженні проведено аналіз сучасного стану маркетингових каналів підприємства, виявлено проблемні аспекти в управлінні клієнтськими відносинами, інтернет-просуванні та використанні аналітичних інструментів. Особливу увагу приділено формуванню цифрової екосистеми управління збутом, яка включає створення багаторівневої платформи електронної комерції, впровадження CRM-системи, аналітичної BI-платформи для моніторингу результативності маркетингових заходів, розробку багатомовного вебресурсу та автоматизацію маркетингових кампаній. Об’єкт дослідження — інтернет-маркетинг у діяльності пакувального підприємства. Предмет дослідження — напрями розвитку цифрових маркетингових інструментів і механізмів підвищення ефективності збуту пакувальної продукції. Мета дослідження — обґрунтувати доцільність та розробити план впровадження стратегії цифрового інтернет-маркетингу для забезпечення стійкого розвитку підприємства ТзОВ СП «РосанПак» на внутрішньому й міжнародних ринках. У процесі дослідження розроблено комплекс організаційних, фінансових та технологічних заходів, які сприятимуть збільшенню обсягів реалізації, розширенню клієнтської бази, оптимізації маркетингових витрат, підвищенню фінансової стійкості підприємства та формуванню довгострокових конкурентних переваг.
Development of RosanPak LLC by implementing an effective online marketing strategy
Keywords: 6.076.00.00; інтернет-маркетинг; електронна комерція; CRM-система; ERP-система; аналітика; пакувальна продукція; збутова політика; фінансова ефективність; міжнародна експансія; цифрова трансформація