Оцінювання поточного стану врівноваженого розвитку енергогенеруючих підприємств - Парій, І. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Здійснено літературний огляд та з’ясувано суть терміна “врівноважений розвиток”, оцінено стан енергогенеруючих підприємств. Проаналізовано основні показники діяльності енергогенеруючих компаній. Проаналізовано технологічну,екологічну і соціальну сфери, окреслено сучасні проблеми діяльності, які стоять на шляху розвитку енергогенеруючих компаній. The article presents a literary review to ascertain the merits of “balanced development”,an assessment of power generating companies. The analysis of the main indicators of energy companies. Analysis of technological, environmental and social areas outlined current problems of that stand in the way of generating companies.
Evaluation of current status of the energygenerating enterprises balanced development
Keywords: енергогенеруючі підприємства; врівноважений розвиток; power generating company; balanced development