Використання невизначеності при поданні результату вимірювання - Ціделко, В.; Яремчук, Н.; Дворжицька, М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглянуто особливості впровадження поняття невизначеності, що використовується при поданні результату вимірювання відповідно до документа I SO «Guide to the Expression of Uncertainty in Measurement». Наведено форми подання результату вимірювання із застосуванням невизначеності. Розглянуто особливості підсумовування складових категорії В. Рассмотрены особенности введения понятия неопределенности, которая используется при представлении результата измерения в соответствии с документом ISO «Guide to the Expression of Uncertainty in Measurement». Приведены формы представления результата измерения с использованием неопределенности Рассмотрены особенности суммирования составляющих категории II Specifics of uncertainty definition input have been considered. According to ISO «Guide to the Expression of Uncertainty in Measurement», this uncertainty is being used for measurement result presentation. Attached are forms of measurement result presentation with use uncertainty. Specifics of summing up elements from category В have been considered.